Metabolic Brabant

Metabolic Balance

De organisatie van Metabolic Balance bestaat uit een groot aantal experts op het gebied van gezondheid en voeding. De nauwe samenwerking van artsen en voedingswetenschappers maakt dit programma zo succesvol. Het is 2001 in Duitsland gestart, inmiddels zijn het al meer dan 1 miljoen deelnemers wereldwijd. In Nederland is het programma sinds 2008 op de markt en ook hier wint het door de goede resultaten snel aan bekendheid. Een belangrijk onderdeel van het succes is de vakkundige persoonlijke begeleiding.

Uw begeleidster Sabine Flake

SabineU zoekt antwoorden voor uw gewichts- en/of gezondheidsvragen?
Ik help u graag natuurlijk!

Sinds 2005 werk ik als homeopaat in mijn praktijk. De leeftijd van mensen die ik mocht begeleiden varieert van 3 maanden tot 101 jaar. Net zo uiteenlopend zijn de klachten waarmee mensen komen. Zoekt u hulp voor astma of migraine, voor darmklachten of gewrichtspijnen, of of of ...u bent welkom! Ik werk samen met huisartsen en specialisten in het belang van de patiënt.

Behalve voor homeopathie kunt u ook bij mij terecht voor een gezond eetpatroon. Sinds 2009 begeleid ik ook mensen met gewichtsproblemen en/of vragen over hun voedingspatroon. Natuurlijke voeding als basis voor een gezond lichaam met een persoonlijke aanpak, gebaseerd op uw bloedwaardes met het individueel voedingsplan.
Als klassiek homeopaat ben ik ingeschreven in het beschermde register voor homeopaten (NVKH-registerhomeopaten) NVKH-R.Hom®.
Ik laat me regelmatig bijscholen voor zowel homeopathie als ook voor voeding.
Stilstaan is geen optie, zeker niet in het werken met en voor mensen. Ik ontmoet u graag!

» U kunt zich hier ook direct aanmelden voor een vrijblijvend en GRATIS informatiegesprek