Metabolic Brabant

3 stappen tot uw persoonlijk succes
met Metabolic Balance

  1. U komt naar een van de gratis informatieavond/ochtend of individueel informatiegesprek. Op deze bijeenkomsten gaan wij u de uitgangspunten en principes van het Metabolic Balance concept presenteren en is er gelegenheid om vragen te stellen. De data van deze avonden vind u als u op het tekstveld "info-avonden" klikt. 
  2. Heeft u interesse en wilt u met Metabolic Balance aan de slag. We maken de afspraak voor de bloedafname door middel van een vingerprik. Enkele druppels bloed zijn voldoende. We werken met myBLOxs labtest van Hessels+Grob.
  3. Op basis van uw bloedwaardes, uw persoonlijke gegevens en doelen wordt door het instituut van Metabolic Balance uw persoonlijk voedingsplan ontwikkeld. Wij bespreken dit voedingsplan met u en begeleiden u door de 4 fases van het voedingsprogramma. Wij bieden u voor de begeleiding verschillende alternatieven aan:

Individuele begeleiding
Gedurende het gehele project begeleiden wij u op basis van persoonlijke gesprekken (in mijn praktijk, telefonisch, skype, e-mail). De individuele begeleiding is heel geschikt als u meer prijs stelt op privacy. Ideaal ook als u het programma samen met uw partner wilt volgen.

Begeleiding in groepsverband
Het programma van Metabolic Balance® kan ook in een groep gevolgd worden (minimaal 3 personen). Daarbij bespreken wij uiteraard de dingen die persoonlijk besproken moeten worden (opname gegevens en persoonlijke voedingsplan) altijd onder vier ogen.

» U kunt zich hier ook direct aanmelden voor een vrijblijvend en GRATIS informatiegesprek